IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Strobosoft And Os X 10.3
Alberto Rigoni
post Sep 6 2010, 04:26 AM
Post #1


Starting Member
*

Group: Members
Posts: 2
Joined: 6-September 10
Member No.: 4,759



Hi!
I was wondering if Strobosoft will work with mac os x 10.3 and cubase studio 4.
thanks

Alberto
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marshall Johns
post Sep 7 2010, 09:13 AM
Post #2


StroboSoft Support
*****

Group: Root Admin
Posts: 1,586
Joined: 15-March 05
From: USA
Member No.: 1,003



Alberto,

We developed and tested StroboSoft on 10.4 as 10.3 was near its end cycle at the time. We have not qualified it on 10.3 nor do we have a system running 10.3 for testing currently.

You can download the paid demo and try it for 15-days. If it doesn't work, we can issue an immediate refund.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Alberto Rigoni
post Sep 8 2010, 12:53 PM
Post #3


Starting Member
*

Group: Members
Posts: 2
Joined: 6-September 10
Member No.: 4,759



QUOTE (Marshall Johns @ Sep 7 2010, 10:13 AM) *
Alberto,

We developed and tested StroboSoft on 10.4 as 10.3 was near its end cycle at the time. We have not qualified it on 10.3 nor do we have a system running 10.3 for testing currently.

You can download the paid demo and try it for 15-days. If it doesn't work, we can issue an immediate refund.


Hi!
thanks, I'll try to download the demo version

Alberto
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 30th July 2014 - 05:04 AM